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닭고기볶음밥이 맛있는 화곡동 레스토랑에 가다

Chicken fried rice goes to delicious Hagok-dong restaurant

 

화곡동에 있는 친구사무실에 갔다가 레스토랑에 들렸습니다. 주문한 메뉴는 닭고기볶음밥, 하얀짬뽕, 해산물 매운짬뽕 이렇게...상호가 '열린지혜의 맛' 입니다.

 

I went to a friend's office in Hwagok-dong and stopped by the restaurant. The ordered menu is chicken fried rice, white chanpon, seafood spicy chanpon ... Mutual is "taste of open wisdom".

 

 

 

 

 

 

 

 

매장은 약간 평범하고 레스토랑이라고 느껴지지 않을 정도의 느낌. 짜장만 없는 스파게티 가게. 메뉴판에는 종류가 많았고 뭘 시켜야 할지 모를 정도였습니다. 친구의 도움으로 메뉴를 바로 고를 수 있었는데요

 

The store is a little ordinary, and it does not feel like a restaurant. A spaghetti shop with only a few pieces. There were many kinds of menus in the menu and I did not know what to do. I was able to pick the menu right away with my friend's help.

 

 

 

 

 

샐러드 끈적끈적하게 나오는데 한입먹으니 맛있네요.

 

The salad is sticky, but it is delicious to eat.

 

 

 

 

오이피클, 무피클...잘모르겠네. 깔끔하고 두툼하게 한입사이즈로 나오고

 

Cucumber pickles, no pickles ... I do not know. It comes out clean and thick in bite size.

 

 

 

 

제가 시킨 해산물 매운짬뽕 나왔습니다. 보지 못했던 스타일의 음식. 국물 정말 얼큰합니다. 으미~ 매워요! 맛은 괜찮네

 

I got the seafood spicy chanpon I ordered. A style of food I have never seen before. The broth is really hot. Woo-mi! The taste is good.

 

 

 

 

짬뽕국물이 너무 매워서 국물남겼습니다. 이렇게 얼큰이 짬뽕을 만들다니.

 

Champong soup was so hot that I left broth. You make such a quick chanpon.

 

 

 

 

옆 친구 닭고기볶음밥. 레스토랑 맞네요. 한입 빼앗아 먹었는데 맛있어요~맛있어

 

Chicken fried rice with friends next door. It's a restaurant. I took a bite, but it's delicious.

 

 

 

 

하얀짬뽕. 독특한 이름을 가지고 있습니다. 야채가 대체적으로 손님 눈에 잘 보이도록 칼질을 해서 올려놓고 요리가 이쁘네요.

 

White Champon. I have a unique name. Vegetables are usually cut to look good on the eyes of the guests, and the dishes are beautiful.

 

 

 

 

화곡동에 와서 맛있는 닭고기볶음밥, 햐얀짬뽕, 해산물 매운짬뽕을 레스토랑에서 잘 먹었네요. 매운짬뽕 끝까지 열심히 먹었지만 매워서 저는 그만 포기! 얼큰한거 좋아하는 분은 좋아할 메뉴입니다. 멋진 주방장님이 숨어있는 이곳입니다.

 

I came to Hagok-dong and ate delicious chicken fried rice, white chanpon, and seafood spicy champon at a restaurant. Spicy chanpon I ate hard until the end, but I gave up and gave up! It is a menu to like if you like to have a little bit. This is where the great chef is hiding.